Wat maakt Crown zo uniek?

Onze fietsen beschreven in 3 woorden? Kwalitatief, betaalbaar én mooi! 

Een fiets moet stevig zijn, er goed uitzien en lang mee gaan. Riep jij zojuist check, check en check? Dan zijn wij een match made in heaven. Onze fietsen worden geproduceerd met oog voor kwaliteit én design. Wij willen dat jij veilig vele kilometers kunt maken en dit vooral doet in stijl!

Daarbij hebben wij diverse soorten tweewielers; dus voor ieder wat wils! Past jouw levensstijl bij het luxe Paris, of bij het nuchtere Holland? Misschien heb je wel liever het zonnige & warme Rio of past toch de Duitse degelijkheid van Berlin beter bij je. Hoe dan ook hebben wij een fiets die bij jou past!  

Wanneer je kiest voor een fiets van Crown hoef je niet meer te kiezen tussen design en een betaalbare prijs. Dat is niet meer van deze tijd vinden wij! Wij combineren deze twee zodat je op beide fronten, altijd een goede keuze maakt. 

 

Ontdek de wereld met Crown fietsen!

Reizen geeft een gevoel van vrijheid, zeker wanneer je dit op de fiets doet. Je verplaatst je gemakkelijk van punt A naar B zonder die vervelende files of lange wachttijden wanneer je met het OV reist.

Daarom zijn onze Crown modellen vernoemd naar verschillende bijzondere wereldsteden. In het design is dan ook altijd een deel van de skyline verwerkt.

Zo ontdek je samen met ons de wereld op de fiets!

Crown Fietsen

BINNEN 5 TOT 10 DAGEN RIJKLAAR GELEVERD

GRATIS STEVIG SLOT CADEAU

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Een Crown Fiets bestellen?

Een dames of herenfiets kopen? Ga voor een Crown fiets! Een Crown fiets kun je eenvoudig, snel en betrouwbaar bestellen bij verschillende verkooppunten. Uiteraard is het ook mogelijk een fiets bij ons te bestellen. Deze wordt dan rijklaar geleverd zonder extra kosten. Bovendien ontvang je wanneer je een bestelling via ons plaatst altijd een gratis kettingslot cadeau. Zo kun jij jouw nieuwe Crown fiets met een gerust hart achterlaten.

Bij Crown fietsen kan je de beste service verwachten. Mocht er wat met je bestelling of fiets aan de hand zijn, laat het ons dan direct weten. We gaan gelijk voor je aan de slag.

Add to cart