Waarom Crown Fietsen?

Na 12 jaar ervaring in de verkoop van fietsen in fysieke winkels en online hebben wij als Crown fietsen een analyse gemaakt en gekeken waar de meeste vraag naar is. Wat doet de markt en hoe kunnen wij onze invulling hieraan geven. Natuurlijk zien wij ook de groei in elektrische fietsen en zou dit een logische stap kunnen zijn. Desondanks zien wij ook dat niet iedereen een e-bike nodig heeft,
wil of kan betalen of dat de behoefte er niet is.

Wij willen betaalbare fietsen produceren

Als Crown fietsen hebben we het besluit genomen
om degelijke maar ook betaalbare fietsen te produceren die we ook in verschillende fashion kleuren uit hebben gebracht. Onze fietsen zijn uiterst geschikt voor schoolgaande kinderen of studenten die niet alleen van a naar b willen maar dit ook in stijl willen doen. Ook zijn onze fietsen uiterst geschikt voor iedereen die de dagelijkse boodschappen op de fiets wil doen of wil gebruiken als vervoermiddel voor woon werkverkeer. Kortom de Crown is er voor iedereen die voor een zacht prijsje degelijk en goed voor de dag wil komen.

Over Crown Fietsen

Crown Fietsen

NA 5-10 WERKDAGEN RIJKLAAR GELEVERD

BETAAL GEMAKKELIJK ACHTERAF

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Crown fietsen, goedkope damesfietsen & goedkope herenfietsen

 

Crown is een merk dat zich focust op goedkope fietsen die gewild en gevraagd zijn in heel Nederland. Denk hierbij aan degelijke stadsfietsen met versnellingen of praktische betaalbare transportfietsen met een voordrager. Door onderzoek te doen naar de markt weet Crown wat er speelt in de fietswereld. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan om zo goed mogelijke aan de behoefte van de Nederlandse te voldoen.

Er zijn 4 modellen van het merk Crown beschikbaar: Crown Rio de Janeiro, Crown Berlin, Crown Holland en de Crown New York. Zoals je leest is Crown geïnspireerd door deze steden en plekken in de wereld. Een leuk detail is dat de skyline van elke naam te zien is op de fiets! Zo heb je een betrouwbare, goedkope fiets met een mooi design.

Crown Modellen

De Crown New York is er voor iedereen die een voordelige en degelijke stadsfiets wil met alles erop en eraan voor een zachte prijs. Zo is de Crown New York voorzien van handremmen, 7 versnellingen een voorgemonteerd slot en een stevige bagagedrager. Dit model is ook goed te gebruiken bij iets langere afstanden vanwege de versnellingen waardoor je altijd de idelae trapweerstand kan bepalen. De Crown New York is er in 2 verschillende kleuren met een laag frame en in het zwart als herenfiets.

Het verhaal van de Crown Rio en Crown berlin lijken erg op elkaar. Heel vaak kregen wij de vraag naar een fiets met 2 handremmen zonder versnellingen. De Crown Rio is wat dat aangaat een vrij unieke fiets. Een fiets met een zachte prijs maar wel met voldoende aanbod. De Rio heeft een stevige stalen frame voorzien van een voorgemonteerd slot. Een gesloten kettingkast met 2 handremmen maar zonder versnellingen. 

Dit is ook precies die deze fiets uniek maakt, want niet iedereen heeft versnellingen nodig, zeker als je niet al te grote afstanden aflegt op de fiets maar wel met de hand wil remmen in plaats van de terugtraprem. Een freewheel geeft de mogelijkheid om actief je rust te pakken en de pedalen bij stilstand snel weer in gewenste positie te krijgen. De Crown Rio is er in 4 damesmodellen en 1 herenframe.

De Crown Berlin is een transportfiets die is ontstaan uit noodzaak. Transportfietsen zijn er genoeg, in allerlei combinaties maar een Transportfiets met 7 versnellingen en handremmen is nauwelijks te krijgen onder een bepaalde prijs. 

Zo zijn er wel transportfietsen met 2 handremmen maar dit zijn dan meestal wel rollerbrakes, nu zijn wij er eerlijk over dat rollerbrake remmen kwalitatief beter zijn dan velgremmen maar de werkelijkheid is ook dat de prijs van de fiets direct omhoog schiet met honderden euro’s. Voor iedereen die actief zijn rust wil pakken, iedereen die wil kunnen schakelen wanneer het nodig is, iedereen die niet teveel wil betalen voor een transportfiets met handremmen, de Crown Berlin is er voor jullie in 2 kleuren.

De Crown Holland is onze transportfiets waarin we vooralsnog 4 kleurvariaties van hebben. Deze stevige transportfiets is ideaal voor de boodschappen of als schoolfiets. Niet teveel toeters en bellen, simpel maar degelijk. 

Zo is de Crown Holland voorzien van een dubbele standaard en een extra handrem voor meer veiligheid. Slotje is voorgemonteerd en de voor en achterdrager maken het mogelijk om net dat beetje meer mee te nemen. Dus wil jij graag een no-nonsense fiets die ook functioneel is dan is de Crown Holland absoluut het bekijken waard.

Een Crown Fiets bestellen?

Een Crown fiets kun je eenvoudig, snel en betrouwbaar bestellen bij verschillende verkooppunten. U hoeft niet meer te zoeken naar ‘fiets kopen aanbieding’ wij hebben namelijk altijd de laagste prijzen! 

Ondanks dat dit een nieuw merk is, kun je bij ons de beste service verwachten! Mocht er wat met je bestelling of fiets schelen, laat het ons dan direct weten. We gaan gelijk voor je aan de slag! Een dames of herenfiets kopen? Ga voor Crown fietsen!

Add to cart