Sluit je aan bij the next generation!

Hoe zouden wij onze fietsen in drie woorden beschrijven? Sterk, mooi én hélémaal van nu!

Een fiets moet stevig zijn. Een fiets moet er goed uit zien. Een fiets moet lang mee gaan. Riep jij zojuist check, check en check? Dan zijn wij wellicht een match made in heaven. Crown fietsen worden geproduceerd met oog op kwaliteit en design. Wij willen dat jij veilig vele kilometers kunt maken in stijl! Daarbij hebben we diverse soorten tweewielers; dus hebben we ook zeker een model die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Ga jij voor een stoere transportfiets of kies je toch liever voor een stijlvolle stadsfiets

Wanneer je kiest voor een fiets van Crown hoef je niet meer te kiezen tussen design en een betaalbare prijs. Dat is niet meer van deze tijd vinden wij!

Wij zijn een match made in heaven wanneer je zoekt naar een fiets die:
- Er gewoon goed uit ziet
- Wel tegen een stootje kan
- Niet je bankrekening meteen leeg plundert (neem ook eens een kijkje bij onze outlet fietsen!)

Ontdek de wereld met Crown fietsen

Reizen geeft een gevoel van vrijheid, zeker wanneer je dit op de fiets doet. Je verplaatst je gemakkelijk van punt A naar punt B zonder die vervelende files of lange wachttijden wanneer je reist met het OV.

Daarom zijn de Crown modellen vernoemd naar verschillende bijzondere wereldsteden. In het design is dan ook altijd een deel van de skyline verwerkt. Ontdek de wereld met ons!