Betalen met iDEAL

Met deze betaalmethode ben je vast al wel bekend! Via iDEAL kun je eenvoudig en veilig via je eigen bank afrekenen. 

Maak je gebruik van internetbankieren bij ASN bank, ABN AMRO, ING, Rabobank, Friesland Bank, Knap, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot bankiers? Dan kun je direct betalen via iDEAL. Zo kun je snel en gemakkelijk afrekenen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. 

Betalen met iDEAL doe je zo:
- Voeg een artikel toe aan je winkelwagen
- Kies voor de betaalmethode iDEAL
- Selecteer de bank waar je al lid van bent
- Log in en keur de betaling goed
- Nu ontvang je een bevestiging van je bank
- Je keert nu terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd!


Je fiets in delen betalen zonder bkr met In3

Van plan een nieuwe fiets aan te schaffen, maar komt het financieel net even niet lekker uit? Dan is in3 dé betaalmethode voor jou! Zonder schulden of extra kosten is het via in3 mogelijk om grote bedragen in 3 keer te betalen. Binnen 60 dagen kun je in 3 termijnen betalen. Het mooie van in3 is dat er geen rente over het aankoopbedrag gerekend worden. Je hoeft dus niks extra’s te betalen voor het afrekenen en er wordt geen groot bedrag in één keer van jouw rekening afgeschreven. Wel is het handig om eerst een account aan te maken, dit vergroot de kans dat de betaling slaagt. In3 is beschikbaar voor bedragen tussen de €100 en €3000. Afrekenen is eenvoudig, klik op in3 tijdens het afrekenen. Hierna worden snel jouw gegevens gecontroleerd en betaal je het eerste deel. Na 30 dagen en vervolgens 60 dagen volgen de volgende betalingen.


Een fiets kopen en achteraf betalen met Klarna

Een fiets kopen en pas achteraf betalen? Dit kan met Klarna! Met Klarna is het namelijk mogelijk om er zelf voor te kiezen wanneer je betaald. Zo heb je de tijd om het product in ontvangst te nemen en pas te betalen wanneer je tevreden bent met de aankoop. Klarna biedt je, net als Paypal, ook een aankoopbescherming aan. Een verkeerde bestelling, kapotte of missende onderdelen? Je hoeft dan niet aan Klarna te betalen voordat alles opgelost en naar wens is! Eventueel is er ook een Klarna app die het shoppen en betalen nog eenvoudiger maakt!

 
Afrekenen via Creditcard

Betalen met Creditcard gaat altijd goed en is erg vertrouwd. De chip en pincode heb je bij een online aankoop niet nodig. Wel wordt er gevraagd om het pasnummer en de verloopdatum van jouw Creditcard. Als extra beveiligingsmaatregel kun je ook een wachtwoord instellen om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Voor bijvoorbeeld de Rabobank zul je ook een reader nodig hebben. Met een Creditcard betaalt u niet direct, maar komt de rekening achteraf, vaak aan het eind van de maand. Het voordeel hiervan is dat je pas betaald wanneer het bestelde artikel binnen is. Mocht er iets mis gaan kun je de betaling altijd nog annuleren!